ervaringsverhalen

van kinderen

 

Ik kom bij Daniëlle en heb mijn eigen map met blaadjes. Elke keer krijg ik weer wat nieuws. De PoepInspectieDienst is mijn favoriet! Ook snap ik nu waarom ik volkoren boterhammen moet eten (door Vezelpretpakket).

Tim (7)

obstipatieklachten

De vorige diëtiste praatte alleen met mama. Ik vond het nooit leuk daar en ik moest dingen eten die ik echt niet wil. Bij Irma mag ik alles eerlijk zeggen. Maar met de Smaakmeter heb ik nu al drie nieuwe groentes leren eten en twee fruitsoorten!

Stephanie (8)

kritische eter

van ouders

 

Eindelijk niet alleen advies WAT ze moet eten, maar juist HOE ik het er met plezier in krijg. Ze heeft intussen drie soorten groenten leren eten.

Moeder van Quincy (9)

kritische eter

Mike logeert regelmatig bij ons. Hij heeft altijd trek en is met eten moeilijk te remmen. Daardoor is hij te zwaar. Nu heeft Mike een hele duidelijke structuur, met duidelijke afspraken op papier. Zijn eetheld helpt hem daarbij. Bij een logeerpartij neemt hij zijn map mee. Hij is veel bewuster met eten bezig en vraagt veel minder om snoepjes.

Tante van Mike (7)

ADHD

Na twee consulten viel bij Rens het kwartje, terwijl we al jaren bezig zijn hem gezond te laten eten.

Moeder van Rens (7)

obstipatieklachten

Na drie consulten sputtert zij niet meer tegen en eet ze in ieder geval een paar hapjes van haar groente. De strijd aan tafel is een stuk minder. Met de wetenschap hebben we in een deuk gelegen… Nooit geweten dat je een paprika kan laten ontploffen en dat je rozijnen kan laten swingen!

Moeder van Roos (11)

kritische eter

van kinderdiëtisten

 

Waar ik vroeger moeite had om het kind zijn of haar huiswerk te laten maken, hangen ze nu nieuwsgierig boven het materiaal zodra ik het tevoorschijn haal. Deze materialen halen het allerbeste van de kinderen, de ouders én de diëtist naar boven!

Marijke Tuinhof

kinderdiëtist

Ik zie in mijn praktijk veel kinderen die zeer weinig lusten. Met de Weet en Eet academie kan ik deze kinderen heel laagdrempelig laten kennismaken met eten gaan aanraken, er aan ruiken en ze uiteindelijk laten proeven.

Katinka de Nennie

kinderdiëtist

Waar ik voorheen veel mondelinge adviezen gaf, kan ik nu heel concreet materiaal meegeven, waardoor er thuis ook écht mee aan de slag gegaan wordt.

Daniëlle Feenema

kinderdiëtist

van medische relaties

 

Wat een waanzinnig mooie materialen. Ouders vinden het vaak niet fijn als ik over de diëtiste begin, maar nu heb ik een duidelijk verhaal naar ouders toe!

Jeugdarts

Ik heb met meerdere diëtisten in de omgeving contact. Maar heb nu wel een duidelijke voorkeur voor samenwerking! Dit is ook alleen maar gunstig voor mijn eigen behandeling.

kinderfysiotherapeut

Voor ons is samenwerking met de eerste lijn erg belangrijk, maar soms ook onoverzichtelijk. We hebben een heel goed gesprek gehad met de kinderdiëtist in onze omgeving. Fijne ervaring en zeer professioneel.

kinderarts