voor ouders

De kracht van de diverse programma’s is dat het kind al jong op een creatieve en kindvriendelijke manier betrokken wordt om zelf aan de slag te gaan met het eten. Ook als eten niet zo vanzelfsprekend is. Zo helpen onze eethelden je kind op weg om een gezond eet- en leefpatroon te ontwikkelen.

De kinderdiëtist maakt met de materialen van de Kinder(di)eetcreatie een advies op maat en houdt rekening met de wensen, behoeftes en gewoontes van jullie kind en jullie gezin. Ieder kind is tenslotte uniek!

Neem gerust een kijkje op onze website… en maak alvast kennis met Spitsefrits, Feeframboos en Karelkool of kijk eens bij de familie ‘Hap Snap’!

Ben je op zoek naar een kinderdiëtist bij jullie in de regio die werkt met de materialen van de Kinder(di)eetcreatie en ook de daarvoor benodigde scholingen heeft gevolgd, neem een kijkje bij Vind een kinderdiëtist.

ervaringsverhalen

Tim (7) met obstipatieklachten: "Ik kom bij Daniëlle en heb mijn eigen map met blaadjes. Elke keer krijg ik weer wat nieuws. De PoepInspectieDienst is mijn..."

Lees meer

vind een kinderdiëtist

Zoek je een bij de kinder(di)eetcreatie aangesloten kinderdiëtist bij jou in de buurt? We hebben ze in een handig overzicht staan op de kaart van Nederland.

Lees meer

privacybeleid

De Kinder(di)eetcreatie is zich er van bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we je weten welke....

Lees meer