nu meedoen

Heb je interesse om als kinderdiëtist te werken met één of meerdere van onze methoden dan dien je ook een abonnement te hebben op de Kinder(di)eetcreatie.
Het abonnement kost je 50 euro per jaar.

De voordelen van het abonnement:

  • Je kunt de diverse methoden naar keuze aanschaffen.
  • Je ontvangt van ons bij aanschaf van de materialen een usb-stick met daarop de aangeschafte methode. Je kunt nu zelf de werkbladen laten afdrukken bij een drukker naar eigen keuze.
  • Je praktijk, inclusief met welke methode je werkt, wordt vermeld op de website, waardoor je voor ouders, verwijzers, collega’s en andere disciplines goed vindbaar bent.
  • Je ontvangt regelmatig aanvullende materialen op reeds aangeschafte methoden.
  • Je wordt actief op de hoogte gehouden van nieuwe methoden en ander nieuws.

Nadat je abonnee bent geworden en de factuur voor de methoden hebt betaald, krijg je de volledige methoden met handleiding in gedrukte vorm thuis gestuurd. Je ontvangt tevens materiaal waar je direct mee aan de slag kunt. Ook krijg je een usb-stick met daarop de door jou aangeschafte methode. Meer werkbladen bestel je eenvoudig bij een drukker in eigen beheer.

Ben je geïnteresseerd, bekijk dan hier een filmpje met een impressie van het materiaal.

Voor de aanschaf van de methode kritische eters en de methode eetproblemen bij autisme is het volgen van scholing verplicht. Deze wordt onder andere aangeboden door Anders kijken naar Kinderen. Zie voor meer informatie www.anderskijkennaarkinderen.nl.

 

Om lid te worden van Kinderdieetcreatie en de methodes te gaan gebruiken hebben we onderstaande formulieren, ingevuld van je nodig. Je kunt ze lokaal downloaden naar je computer, invullen en vervolgens mailen naar info@kinderdieetcreatie.nl.

Inschrijfformulier lidmaatschap

Formulier praktijkadres(sen) en one drive

Bestelformulier methodes

Ben je al lid en wil je extra materialen bestellen? Download dan een of beide onderstaande formulieren naar je computer, vul ze in en mail ze vervolgens naar info@kinderdieetcreatie.nl.

Bestelformulier methodes

Bestelformulier losse materialen

Wil je ook gebruik maken van de methoden van de kinder(di)eetcreatie?

Laat het ons weten via onderstaand contactformulier óf stuur direct een e-mail naar info@kinderdieetcreatie.nl